ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή παραγγελίας

Το pawbooks.gr παρέχει δωρεάν παράδοση χωρίς έξοδα αποστολής (εντός Ελλάδος) για όλες τις παραγγελίες αξίας άνω των 30,00€ και οι αποστολές πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier. 

Παραγγελίες αξίας κάτω των 30,00€ επιβαρύνονται με 3,50€ έξοδα αποστολής, εφόσον η πληρωμή γίνει μέσω κάρτας ή με κατάθεση, διαφορετικά επιβαρύνονται με 5,00€ έξοδα αποστολής αν έχετε επιλέξει την αντικαταβολή ως τρόπο εξόφλησης

Σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας, ανάλογα του ταχυδρομικού κώδικα, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας μα θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email

Αποστολές στο εξωτερικό, για την ώρα, πραγματοποιούνται μόνο στην Κύπρο, με 15,00€ έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας ως 50,00€. Παραγγελίες αξίας άνω των 50,00€ επιβαρύνονται με 25,00€ έξοδα αποστολής.

Οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης εντός Ελλάδος κυμαίνονται από 1 έως 3 εργάσιμες ανάλογα τον προορισμό και τον φόρτο των ταχυμεταφορικών. Τα προϊόντα που παρέχουμε στο site μας είναι τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα στους εκδότες από τους οποίους τα προμηθευόμαστε εμείς κατόπιν της παραγγελίας σας στο pawbooks.gr. Οι χρόνοι για παράδοση στην Κύπρο μεταβάλλονται ανάλογα τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως παραλαβή από την έδρα μας δεν είναι εφικτή καθώς, όπως αναφέρουμε και στην ενότητα Η εταιρεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα PawBooks δε διαθέτει φυσικό κατάστημα ή αποθήκη με στοκ.